fbpx

 

 

 

 

 

 

-1500DNŮ -20HODIN -12MINUT -52SEKUND

18. prosince 2020 - webinář s možností pokládat otázky do komentářů

No.04: Život šťastně a spokojeně s Karlem Nejedlým

Poslední konference se nesla v duchu, jak je možné změnit svůj život k lepšímu a protože s tím souzníme, rádi bychom v tomto směru ještě chvilku pokračovali. Rozhodli jsme se podívat se tomu na zoubek a pozvat si odborníka, zakladatele metody RUŠ Karla Nejedlého, kterého se zeptáme, jak to celé funguje. Přišel s revolučním nástrojem, jak rychle, efektivně a hlavně trvale pracovat se svým podvědomím. Připadá ti to až moc neuvěřitelné? Připoj se a udělej si názor sám/a.

s

Co se dozvíš na webináři:

❓ Jak funguje naše podvědomí a jak ovlivňuje naší přítomnost i budoucnost
❓ Jak najít příčinu našeho trápení a jak se trápení zbavit jednou provždy
❓ Jak metoda RUŠ probíhá a jak se jí naučit
❓ Jak si pomocí metody RUŠ urovnat nejen vztahy v rodině a okolí
❓ Jak žít ideálně spokojený a šťastný život.


Karel Nejedlý

Zakladatel metody RUŠ

👉 Karel Nejedlý se už odmala zajímal o to, jak pomoci lidem s jejich trápením. Zkoušel a zkoumal nejrůznější směry, až přišel na to, že zde neexistuje nic, co problémy vyřeší zcela a navždy. Na jeho základech dokonalého pochopení a analyzování mysli vznikla Metoda RUŠ, která je až překvapivě jednoduchá a hlavně účinná a trvalá.
👉 Funguje už řadu let, kurzy prošlo už přes 4000 lidí, má 90 oficiálních certifikovaných terapeutů, a celkově metodou RUŠ prošlo už kolem 100 000 lidí. Tato metoda má na účtu také 17 000 prodaných knih. Cílem RUŠ je pomoci co nejvíce lidem k trvalému štěstí a také k tomu, jak Karel rád říká: „aby si lidé mohli použitím RUŠky pomoci sami, žili šťastně a mě už nepotřebovali.“

Záznam webináře